Koncerter

Klimakoncert:

Jorden kalder de voksne

26.01.2020 kl. 15-16 i Hellig Kors Kirke, Jyllinge

Fri entré.

Udover de oplagte grunde til at holde en koncert, hvor klimaet er i fokus, såsom global, eksponentiel opvarm-ning og stor nølen fra politisk side til at turde tage fat, så er det tanken om, hvordan den voksne generation afleverer jorden til næste generation, der er temaet for denne koncert. Vi vil gerne høre børnenes ord. Hvad er håbet for et barn i 2. klasse på Jyllinge skole om deres fremtidige klode? Hvad har børnene af ønsker for, hvad vi voksne skal sørge for, inden de selv får lov til at bestemme? Disse tanker vil fungere som fortællinger imellem de sange, som Tritonus synger. På den måde får man tid til at reflektere over børnenes ord og tanker, mens man hører skøn musik. 

 

De medvirkende børn går alle i 2. klasse (E, F og G) på Jyllinge skole.

Tritonus vil synge musik, som på en eller anden måde har reference til klima og miljø. Ved koncerten kan høres et bredt udsnit af korets yndlingsrepertoire. Bl.a. Morten Lauridsen, Disney, Alberte, Real Group, Høgsbro og Niels la Cour.

Koncert i Humlebæk

04.04.2020 kl. 15 i Humlebæk kirke

Nærmere info følger.

Påskekoncert Palmesøndag

05.04.2020 kl. 15 i Gladsaxe kirke

Nærmere info følger.

Sommerkoncert i Brønshøj kirke

Juni 2020

Nærmere info følger.

Runeskrift - Koncert med tekst af Rune T. Kidde

Koncert i Riddersalen, uge 39, 2020

Rune T. Kidde er mest kendt for sine humoristiske genfortællinger af eventyr i "Den Lilla Møghætte og Pulven", "De tre bukke fra Brugsen" eller "H.C. Anderledes".

Rune var imidlertid meget mere og blev den multi-kunstner, han ønskede at blive - én der ikke kunne sættes i bås.

Rune døde desværre tidligt i 2013. I årene op til nåede Tritonus' dirigent, Jakob Høgsbro, og Rune T. Kidde at opbygge et nært samarbejde, bl.a. med koncert med DR Pigekoret og Marilyn Mazur. I 2017 skrev Høgsbro yderligere fem sange til nogle af Runes mere poetiske værker. Til hans ære hedder dette samlede værk "Runeskrift".  

Citat fra Blå Himmelhundsmorgen:"Blidt kysset af solbrandens luer - stak natslangens ætlinge af, mens måger og flaksende duer - gav lyd mod den vingede dag".

"Runeskrift" får sin uropførelse i Riddersalen, hvor Jakob Høgsbro og Tritonus vil skabe en opførelse i Rune T. Kiddes multikunstneriske ånd.

 

© 2019 Tritonus